Banner 1

AUTOSCHADE VOORDELIG EN SNEL REPAREREN ? DAN MOET U BIJ GREMMER ZIJN !

Gremmer Reconditioning B.V. is opgericht in 1995. Eerst als onderdeel van Gremmer Autoschade B.V. en vervolgens sinds 1 januari 1996 als zelfstandig handelend bedrijf.

In eerste instantie zijn we met 1 medewerker gestart, maar vanwege de enorme ontwikkelingen op het gebied van alternatieve reparatiemethodes groeiden we in 1996 als snel door naar 4 medewerkers.

Onze core-business was destijds het Uitdeuken Zonder Spuiten (U.Z.S.), maar vanwege de ideale aanvulling/mogelijkheden op het gebied van Spotrepair (spuiten van kleine oppervlakten/deel-reparatie) breidden wij ons dienstenpakket al snel uit.

Dit bracht ook weer een personele groei met zich mee, wat tot op heden heeft geresulteerd in een team van 7 mobiele specialisten.

Al onze specialisten zijn zeer gepassioneerd bezig met hun vak en leveren daardoor een hoogstaande kwaliteit en service. Ze zijn u te allen tijde graag van dienst met een vrijblijvend advies of een perfect uitgevoerde reparatie aan uw auto.

Onze centrale planningsafdeling regelt de landelijke planning en indeling van opdrachten. Zij staan u tijdens kantooruren (van 8.30 – 17.30 uur) graag te woord met al uw vragen en dragen zorg voor een optimale dienstverlening om aan uw wensen tegemoet te komen.

Gremmer Reconditioning

Industrieweg  4

8084 GT 't Harde

T: 0525 - 653 853

F: 0525 - 654 568